Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

κεικ πορτοκαλι


1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι
1 κουταλια ξυσμα πορτοκαλι
λιγο σιροπι κομποστου
2 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις φαρινα
1 ποτηρι γαλα
7 κουταλιες ζαχαρη λευκη με μαυρη
τριμμενη φρυγανια

ανακατεουμε καλα στο μιξερ ολα τα υλικα.
βαζουμε σε μια βουτιρομενη φορμα και ψηνουμε στους 180 για 30 λεπτα
σερβιρουμε με παγωτο βανιλια η πορτοκαλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου