Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010
κεικ πορτοκαλι
1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι
1 κουταλια ξυσμα πορτοκαλι
λιγο σιροπι κομποστου
2 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις φαρινα
1 ποτηρι γαλα
7 κουταλιες ζαχαρη λευκη με μαυρη
τριμμενη φρυγανια
ανακατεουμε καλα στο μιξερ ολα τα υλικα.
βαζουμε σε μια βουτιρομενη φορμα και ψηνουμε στους 180 για 30 λεπτα
σερβιρουμε με παγωτο βανιλια η πορτοκαλι
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου