Γιαμ γιαμ
ταξιδι γευσεων...
Δημοφιλείς αναρτήσεις
Αναροκρεμα
πανακοτα
(χωρίς τίτλο)
(χωρίς τίτλο)
Ratatouie
τζιζ κεικ παγωτό !
πατατα γεμιστη
γιαμ γιαμ: οι καλητερες σαλατες!
Κολοκοτη
τζιζ κεικ μπανανα-φυστικοβουτιρο
Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011
souby
λεμονάτο!
1 κουτάλια γιαούρτι
αλάτι
σταφίδες
κρέμα Γάλακτος
γα λα εβαπορέ
ξύσμα λεμόνι
χυμό λεμόνι
ζάχαρη άχνη
ανακατεύουμε όλα τα υλικά
βάζουμε στο φούρνο για 180 στους 21!
βγάζω και σερβίρω με με κρέμα Γάλακτος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου