Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011
τζιζ κεικ ζελε
χτυπαμε φρεσκο βουτυρο με μπισκοτα πτι-μπερ παπαδοπουλου...
φτειαχνουμε μια βαση σε ενα πυρεξ...
πέρνουμε τυρι φιλαδελφια και ζελε σε σκονη φράουλα και το ανακατευουμε με ενα
ποτηρι νερο...
το ριχνουμε στο πυρεξ πανω απο τη βαση και βαζουμε στο
ψυγειο για 1 ωρα...
κοβουμε σε τετραγωνα και γαρνιρουμε με σαντιγι
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου