Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΝΤΙΠΣ ΓΙΑ ΚΡΑΚΕΡΣ

ΣΠΕΣΙΑΛ

κρακερς{τυρογαριδακια,μπαστουνακια λαχανικων}
γιαουρτι σε κεσεδακι
1 πιπεργια φλωρινης απο το βαζο

ανακατεουμε στο μιξερ για 1-2 λεπτα το γιαουρτι με την πιπερια .
εχετε ενα νοστιμοτατο ντιπ για κρακερακια.


ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ

1 φακελλακι κρεμιδοσοσουπα
1 κεσεδακι γιαουρτι

ανακατευουμε ολα τα υλιοκα και εχετε ενα υπεροχο ντιπ

ALAANANA

1 αβοκαντο
χυμο λεμονι
1 κεσε γιαουρτι

κοβουμμε το αβοκαντο πολυ πολυ λεπτο και σε μικρα κομματια.
το βαζουμε στο μπλαντερ για 2-5 λεπτα με τα αλλα υλικα.

μπορει να χρησειμοπειηθει ως κρεμα για fajitas.
απλα οταν χτυπατε προσθετε κρεμα γαλακτος.
η οχι....καλη επιτιχια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου