Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

αμυγδαλωτα


παραδοσιακα και πολυ ζαχαρη!

259 γραμαρια αμυγδαλα ασπρισμενα και αλεσμενα
1 κουτ.μελι
λιγο κονιακ
γαριφαλλο
ροδοσταγμα
χτυπαμε καλα ολα τα υλικα.
εκτος απο το γαριφαλο.
μολις γινει πλαστο το μιγμα το πλαθουμε καλα-καλα για
γινει μαλακο.
κανουμε μικρα (φρατζολακια) κατι σαν σαλιγκαρι χωρις κελυφος
η αν θελετε διαφορα πράγματα.
στολιζετε η αλλιως γαρνιρετε με γαριφαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου