Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010
αμυγδαλωτα
παραδοσιακα και πολυ ζαχαρη!
259 γραμαρια αμυγδαλα ασπρισμενα και αλεσμενα
1 κουτ.μελι
λιγο κονιακ
γαριφαλλο
ροδοσταγμα
χτυπαμε καλα ολα τα υλικα.
εκτος απο το γαριφαλο.
μολις γινει πλαστο το μιγμα το πλαθουμε καλα-καλα για
γινει μαλακο.
κανουμε μικρα (φρατζολακια) κατι σαν σαλιγκαρι χωρις κελυφος
η αν θελετε διαφορα πράγματα.
στολιζετε η αλλιως γαρνιρετε με γαριφαλα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου