Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010


κρεπες με ζαμπον και τυρι

1 φεττα ζαμπον σε κομματια
1 φεττα τυρι
λιγο αλατι
2 φλυντζανια αλευρι φαρινα
2 αυγα
λιωμενο βουτιρο
λιγο γαλα

ανακατευουμε το αλατι το ζαμπον το αλευρι και τα αυγα.{γαλα!!!}
σιγα σιγα ριχνουμε το βουτιρο.
σε τηγανι για κρεπες ρινουμε λιγο μιγμα .μολις αρχιζει να κουνιετε αναποδογιειστε την.
τελος σερβιρετε με τυρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου