Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

κεικ χριστουγγενων {αγγελων}

8 αυγα
1 κουταλι βανιλια
ξυσμα απο δυο πορτοκαλια
1 κουταλι κονιακ
1 ποτηρι χυμο ροδακινο
1 κουταλι μπεικιν παουτερ

χτυπαμε τα αυγα την βανιλια και το ξυσμα.
μετα τα υπολιπα υλικα.
μολις γινει ενα αφρατο μιγμα το βαζουμε σε ενα βουτυρομενο ταψι.
ψηνουμε στους 168 βαθμους κελσιου για 20 λεπτα.
σερβιρετε με παγωτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου