Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010
Ratatouie
κλασικη γαλικη νοστιμια!
3 ντοματες σε λωριδες
3 πιπεριες σε λωριδες
3 μανιταρια σε λωριδες
1 ντοματοχυμος
χυμος λεμονιου
ζωμος κοτας magik
βραζουμε για περιπου 12-19 λεπτα σε ενα κατσαρολι τον ντοματοχυμο με το ματζικ.
σε ενα πυρεξ βαζουμε μια λωριδα ντοματα μια πιπερια και μανιταρι συνεχιζουμε
το υπολιπο μοτιβο οσπου να τελιωσουνε τα λαχανικα.
απλωνουμε απω πανω τον ντοματοχυμο με μια σπατουλα οσπου να καλειψει ολο το μερος.
ψηνουμε για 29 λεπτα στους 290 βαθμους.
σερβιρουμε με ασπρο ρυζι.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου