Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

κρεμα ανθος αραβοσιτου


ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου γλυκα!!!

1 κρεμα ανθος αραβοσιτου βανιλια
1 κρεμα ανθος αραβοσιτου σοκολατα
2 μανταρινια καθαρισμενα
1 φραουλα καθαρη και κομμενη
1 αχλαδι σε κομματια

ζετσαινουμε σε διαφορετικα κατσαρολακια την κρεμα ανθος βανιλια σε αλλο
και την σοκολατα σε αλλο κατσαρολακι.
μολις ζεσταθουν τα ανακατευουμε σε ενα μεγαλο βαθουλο
μπολ και βαζουμε στο ψυγειο για λιγα λεπτα παριπου...29 λεπτα.
βγαζουμε και γαρνιρουμε με τα φρουτα η αμυγδαλα.

1 σχόλιο:

  1. ελπιζω να σας αρέσει γιατι μπορειτε να προσθεσετε 2 κ/σ γιαούρτι βανίλιας η σκέτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή