Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

χοιρινο με πατατακια,δαμασκηνα και βερυκοκα

ιδανικο για τα χριστουγγενα!

1 χοιρινο κομμενο σε κιβους.
1 πατατα σε λωριδες(σαν τσιπς)
14 αποξυραμενα δαμασκηνα
16 αποξυραμενα βερυκοκα
1 ποτηρι κρασι κοκκινο ξηρο
1 κ/σ λαδι
μπολικο πιπερι

τηγανιζουμε το χοιρινο με το λαδι με τις πατατες για 19 λεπτακια.....
σβηνουμε με το κρασι.
τα βαζουμε σε ενα ταψι με τα δαμασκηνα και τα βερυκοκα.
πασπαλιουμε μπολικο πιπερι και ψηνουμε στους 209 βαθμους για 39 λεπτα.
σερβιρουμε με σπιτικο ρυζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου