Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

ταρτα με κρεμα μασκαρπονε και σιροπι φραουλας


Μμμμμ!απολαυτικο!

1 κουταλια κρεμα μασκαρονε
2 κουταλιες ζαχαρη
250 γρ. κρεμα γαλακτος
1 ποτηρι νερο
1 σφηνακι(για ατομικο)1 ποτηρι βουτυρο(για οικογενιακο)
ξηροι καρποι αλεσμενοι μαζι με φουντουκια και μελι
8 φραουλες
1/2 κουταλια χυμο λεμονι

βραζουμε τις φραουλες με το νερο,ζαχαρη και το χυμο λεμονιου για 18 λεπτα
χτυπαμε καλα - καλα το μασκαρπονε την κρεμα.
φτειανουμε μια βαση ανακατευοντας τα μπισκοτα μαζι με τους ξηρους
καρπους + το μελι.
βαζουμε πανω απο το πυρεξ την βαση και την κρεμα
βαζουμε στο ψυγειο για 9 λεπτακια.
απλωνουμε σιροπι φραουλας για το σερβιρισμα
οποιος δεν το δοκιμασει...
ΘΑ ΧΑΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου